We value your privacy
We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalised ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept All", you consent to our use of cookies.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
No cookies to display.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
No cookies to display.
No cookies to display.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
No cookies to display.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
No cookies to display.
SKU: Sardinha em Óleo Coqueiro 125g
Tempo de preparo:
Entre 15 e 30 minutos
Dificuldade:
Muito Fácil
Rendimento:
4 porções
Tipo de prato:
Entrada
Tempo de preparo:
Entre 15 e 30 minutos
Dificuldade:
Muito Fácil
Rendimento:
4 porções
Feito com
Sardinha em Óleo
1 lata de Sardinha em Óleo COQUEIRO (125 g)
1 colher (sopa) de azeite
1 cebola pequena picada
1 colher (sopa) de pimentão verde picado
1 colher (sopa) de pimentão vermelho picado
1 pimenta dedo-de-moça sem sementes picada
2 xícaras (chá) de arroz cru
2 e meia xícaras (chá) de caldo de legumes
200 ml de leite de coco
2 colheres (sopa) de coentro picado
Escorra as Sardinhas em Óleo COQUEIRO. Reserve.
Em uma panela, aqueça o azeite e refogue a cebola até ficar transparente. Adicione os pimentões e a pimenta e refogue por mais alguns minutos.
Junte o arroz e misture bem.
Coloque o caldo de legumes e o leite de coco. Misture e cozinhe por 15 minutos com a panela parcialmente tampada ou até secar o líquido e os grãos estarem cozidos.
Retire do fogo, adicione a sardinha reservada, o coentro e misture. Sirva em seguida.
Conheça tudo que a Coqueiro tem a oferecer
Conheça tudo que a Coqueiro tem a oferecer
Copyright © 2022 - Desenvolvido por