We value your privacy
We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalised ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept All", you consent to our use of cookies.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
No cookies to display.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
No cookies to display.
No cookies to display.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
No cookies to display.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
No cookies to display.
Novo
SKU: Atum Solido em Óleo
Tempo de preparo:
Até 15 minutos
Dificuldade:
fácil
Rendimento:
2 porções
Tipo de prato:
Lanche
Tempo de preparo:
Até 15 minutos
Dificuldade:
fácil
Rendimento:
2 porções
Feito com
Atum Solido em Óleo
2 minis baguetes
meia xícara (chá) molho pesto
10 folhas de rúcula
100 g de queijo muçarela de búfala cereja cortado em rodelas
1 xícara (chá) de tomate seco
1 lata de Atum Solido em Óleo COQUEIRO escorrido
Para fazer um molho pesto coloque em um liquidificador 1 xícara (chá) de azeite de oliva, meia xícara (chá) de folhas de manjericão fresco, 2 dentes de alho, 3 colheres (sopa) de queijo parmesão ralado fino, 2 colheres (sopa) de nozes e meia colher (chá) de sal, bata até obter um molho homogêneo. Use em seguida.
Corte as baguetes ao meio.
Espalhe o molho pesto sobre as fatias das baguetes.
Em seguida, coloque a rúcula, as rodelas de muçarela de búfala, o tomate seco e finalize com Atum Solido em Óleo COQUEIRO. Feche com a outra metade do pão.
Repita o mesmo processo com a outra baguete e sirva em seguida.
Conheça tudo que a Coqueiro tem a oferecer
Conheça tudo que a Coqueiro tem a oferecer
Copyright © 2022 - Desenvolvido por